Η ταινία Pokémon: Detective Pikachu αποκτά sequel

Ακόμα δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει η πρώτη live-action ταινία Pokémon: Detective Pikachu, το sequel της έχει πάρει ήδη το πράσινο φως. Το νέο αποκαλύφθηκε από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα The Hollywood Reporter, ενώ η Legendary Entertainment έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο sequel μαζί με την Warner Bros. Το σενάριο θα είναι υπογεγραμμένο από τον Oren Uziel (επερχόμενη ταινία Sonic the Hedgehog, The Paradox Clover, 22 Jump Street).

Η πρεμιέρα της πρώτης ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαΐου στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ιαπωνία. Η Warner Bros. θα διανείμει την ταινία στη Βόρεια Αμερική και η TOHO στην Ιαπωνία.

Ο Detective Pikachu θα ενσαρκωθεί από τον Ryan Reynolds (Deadpool), ενώ ο Justice Smith (The Get Down) θα πρωταγωνιστήσει ως Tim Goodman, ένας έφηβος που συνεργάζεται με τον Pikachu για να βρει τον αγνοούμενο του πατέρα.

Η ταινία βασίζεται στο Detective Pikachu Nintendo 3DS game, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία το 2016. Μια εκτεταμένη έκδοση του παιχνιδιού κυκλοφόρησε στη Δύση τον Μάρτιο του 2018.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com