Η πρώτη περιοδεία της Hatsune Miku στην Ευρώπη

Η πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία της Hatsune Miku είναι γεγονός! Το παγκοσμίως γνωστό και αγαπημένο Vocaloid θα κάνει για πρώτη φορά περιοδεία στην Ευρώπη με όνομα Hatsune Miku Expo 2018.

Το Vocaloid θα επισκεφθεί το Παρίσι στη 1 Δεκεμβρίου 2018, την Κολωνία στις 4 Δεκεμβρίου 2018 και το Λονδίνο στις 8 Δεκεμβρίου 2018. Η ημερομηνία της συναυλίας στο Παρίσι θα συμπίπτει με το project "Japonosmes 2018" για τον εορτασμό των διακρατικών σχέσεων μεταξύ Ιαπωνίας-Γαλλίας. 

miku

Οι συναυλίες θα περιλαμβάνουν πολλές επιτυχίες από όλη την καριέρα της Miku, ενώ παράλληλα θα γίνει χρήση της τελευταίας τεχνολογίας της φωνητικής σύνθεσης προκειμένου οι Ευρωπαίοι θαυμαστές να ζήσουν την εμπειρία στο έπακρο. Στο χώρο θα υπάρχει και έκθεση έργων της Miku από θαυμαστές της (fan arts) τόσο από την Ιαπωνία όσο και από την κάθε περιοχή, καθώς επίσης διάφορα workshops και εκδηλώσεις.

Η περιοδεία Hatsune Miku Expo 2018 Europe αποτελεί τη συνέχεια των καλοκαιρινών συναυλιών του Vocaloid στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Μεξικό, το Hatsune Miku Expo 2018 USA και το Hatsune Miku Expo 2018 Mexico. Εισιτήρια θα ξεκινήσουν να πωλούνται το Σάββατο 19 Μαΐου από την επίσημη ιστοσελίδα.

 

Πηγή: otakumode.com