Η 3η σεζόν My Hero Academia έρχεται 7 Απριλίου

Ο τρίτος τόμος του spinoff manga My Hero Academia: Vigilantes (Vigilante: Boku no Hero Academia Illegals) κυκλοφόρησε, αποκαλύπτοντας στο εξώφυλλό του την πρεμιέρα της 3ης σεζόν του anime My Hero Academia, βασισμένη στο manga του Kōhei Horikoshi. Η νέα anime σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου.

Η τρίτη σεζόν θα καλύψει το Forest School Trip arc του manga. Το προσωπικό από τις προηγούμενες σεζόν επιστρέφει με τον Kenji Nagasaki στη σκηνοθεσία στο στούντιο BONES. Σεναριογράφος είναι ο Yousuke Kuroda, ενώ στο σχεδιασμό των χαρακτήρων βρίσκεται ο Yoshihiko Umakoshi και στη σύνθεση ο Yuuki Hayashi.

Το My Hero Academia: Vigilantes είναι μια δημιουργία των Betten Court (σχέδιο) και Hideyuki Furuhashi (σενάριο), εμπνευσμένο από το αρχικό manga του Kōhei Horikoshi. Ο Horikoshi ξεκίνησε το manga στο περιοδικό Weekly Shonen Jump τον Ιούλιο του 2014. Έχει εμπνεύσει τρεις τηλεοπτικές anime σειρές. Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2016 και ολοκληρώθηκε με 13 επεισόδια, ενώ τον Απρίλιο του 2017 ακολούθησε η δεύτερη σεζόν με 25 επεισόδια. Η ταινία My Hero Academia THE MOVIE θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2018. Εκτός από spinoff manga, στην ιστορία του έχουν βασιστεί και video games.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com