Η 3η σεζόν Attack on Titan έρχεται τον Ιούλιο του 2018

Το Attack on Titan επιστρέφει με την τρίτη σεζόν και όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση "'Shingeki no Kyojin' Reading & Live Event Orchestra 'Attack Oto Taikan 2'", η πρεμιέρα της έρχεται τον Ιούλιο του 2018. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι το anime θα αποκτήσει ταινία συλλογής, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου 2018. Η ταινία θα έχει τίτλο "Kakusei no Hōkō" (The Roar of Awakening) και θα αποτελεί μία συλλεκτική ταινία της δεύτερης σεζόν.

Το προσωπικό αποκάλυψε επίσης ένα νέο visual για την τρίτη σεζόν: 

Η επίσημη ιστοσελίδα του anime επιβεβαίωσε ότι το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού και του καστ της δεύτερης σεζόν επιστρέφουν για την τρίτη σεζόν.

Η δεύτερη σεζόν Attack on Titan έκανε πρεμιέρα στη 1 Απριλίου και ολοκληρώθηκε με 12 επεισόδια, ενώ η πρώτη σεζόν 25 επεισοδίων κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014. Η πρώτη σεζόν ενέπνευσε δύο ταινίες συλλογής, Attack on Titan Part 1 – Guren no Yumiya και Attack on Titan Part 2 – Jiyuu no Tsubasa, οι οποίες κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο του 2014 και τον Ιούνιο του 2015 αντίστοιχα. Η δεύτερη ταινία πρόσθεσε νέες σκηνές που τη συνέδεε με τη δεύτερη σεζόν.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com