Έρχεται νέο project ταινιών για το Psycho-Pass

Το Psycho-Pass επιστρέφει στις οθόνες μας σύμφωνα με τη Fuji TV, η οποία αποκάλυψε ότι μία νέα τριλογία anime ταινιών θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2019. Το project θα έχει τίτλο Psycho-Pass SS ή αλλιώς Psycho-Pass Sinners of the System, ενώ το πρώτο teaser video κυκλοφόρησε.

 

Η πρώτη από τις τρεις ταινίες έχει τίτλο "Case.1 Tsumi to Bachi" (Crime and Punishment) και στο επίκεντρο της υπόθεσής της βρίσκονται οι Nobuchika Ginoza και Mika Shimotsuki. Η δεύτερη ταινία με τίτλο "Case.2 First Guardian" θα επικεντρωθεί στους Tomomi Masaoka και Teppei Sugo, ενώ η τρίτη και τελευταία ταινία "Case.3 Onshuu no Kanata ni" (On the Other Side of Love and Hate) θα αφορά τον Shinya Kōgami

 

Το αρχικό anime Psycho-Pass 22 επεισοδίων έκανε πρεμιέρα το 2012, ενώ η δεύτερη σεζόν ακολούθησε τον Οκτώβριο του 2014 και ολοκληρώθηκε με 11 επεισόδια. Η ταινία Psycho-Pass έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Ιανουάριο του 2015. Στην ιστορία του έχουν βασιστεί αρκετές προσαρμογές manga, spinoff manga και το παιχνίδι Psycho-Pass: Mandatory Happiness.

 

Πηγή: animenewsnetwork.com