Έρχεται νέο anime και sequel manga για το Seven Deadly Sins

από τη Μαίρη Παπαπούλιου 

 

1_LiHxQX4LN8bZueCBkQDKsg

Μπορεί το manga του Seven Deadly Sins να έχει ολοκληρωθεί, όμως μία νέα anime σειρά είναι στα σκαριά όπως ανακοινώθηκε από το περιοδικό Weekly Shōnen Magazine της Kodansha. Ο τίτλος του θα είναι Nanatsu no Taizai: Fundo no Shinpan (The Seven Deadly Sins: Anger's Judgement) και η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Όπως αποκαλύφθηκε, το καστ των ηθοποιών θα επιστρέψει από την προηγούμενη anime σειρά.    

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε ότι η ιστορία του Nakaba Suzuki, θα αποκτήσει sequel manga με τίτλο Mokushiroku no Yon-kishi (The Four Knights of the Apocalypse). Η ιστορία του θα επικεντρωθεί στον Tristan, έναν από τους τέσσερις ιππείς.  

Ο Suzuki ξεκίνησε να δημοσιεύει το manga στο Weekly Shōnen Magazine το 2012 και η κυκλοφορία του ολοκληρώθηκε στις 25 Μαρτίου. Στην ιστορία του βασίστηκε η πρώτη anime σειρά 24 επεισοδίων που έκανε πρεμιέρα το 2014. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα σπέσιαλ τηλεοπτικό anime 4 επεισοδίων με τίτλο The Seven Deadly SinsRevival of The Commandments, ενώ η δεύτερη σεζόν κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2018. Η τελευταία σειρά με τίτλο The Seven Deadly SinsWrath of the Gods έκανε πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου.  

Το manga ενέπνευσε επίσης μία anime ταινία με τίτλο The Seven Deadly Sins the MoviePrisoners of the Sky και μία θεατρική παράσταση με τίτλο The Seven Deadly Sins Stage Play: The Treacherous Great Holy Knights, η οποία θα ξεκινήσει τον Ιούνιο στην Ιαπωνία.  

 

 

Πηγή: animenewsnetwork.com