Έρχεται νέο 1-shot manga για το Bleach

απο τη Μαίρη Παπαπούλιου 


https___hypebeastcom_image_2021_07_bleach-20th-anniversary-special-chapter-announcement-info-tw

Το Bleach επιστρέφει στο Weekly Shonen Jump για ένα 1-shot manga από τον Tite Kubo. Το νέο chapter που θα κυκλοφορήσει στο περιοδικό θα περιλαμβάνει 73 σελίδες και θα περιέχεται στο συνδυασμένο 36ο και 37ο τεύχος στις 10 Αυγούστου. Με αυτόν τον τρόπο θα τιμήσουν την 20ή επέτειο από την έναρξη του manga, ενώ θα υπάρχει και μία έγχρωμη σελίδα.

Όπως αναφέρει το περιοδικό στην ανακοίνωσή του "Ο Ichigo προσκλήθηκε στην Soul Society για μια συγκεκριμένη τελετή, αλλά !?". Τη συνέχεια θα τη δούμε στο νέο chapter.

Ο Kubo ξεκίνησε να δημοσιεύει το Bleach στο Weekly Shonen Jump το 2001 και ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2016. Η τηλεοπτική anime προσαρμογή διήρκησε για 366 επεισόδια, από το 2004 έως το 2012. Το franchise περιλαμβάνει, επίσης, τέσσερις ταινίες και δύο OVA. Στο manga έχουν βασιστεί βιντεοπαιχνίδια, novels, θεατρικά έργα και μια live-action ταινία που έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2018.

Μία νέα anime προσαρμογή έχει ήδη ανακοινωθεί, η οποία θα καλύπτει το "Thousand Year Blood War" arc του manga, ωστόσο λεπτομέρειες ως προς την κυκλοφορία της δεν έχουν ακόμα δοθεί στη δημοσιότητα.

 

 

Πηγή: animenewsnetwork.com