Έρχεται η νέα ταινία Dragon Ball Super

Η επίσημη ιστοσελίδα της 20ης ταινίας Dragon Ball ανακοίνωσε την Τρίτη 13 Μαρτίου τον "προσωρινό" τίτλο της, ο οποίος είναι Dragon Ball Super. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Δεκεμβρίου 2018, ενώ αποκαλύφθηκε και η πρώτη αφίσα, στην οποία μπορούμε να διαβάσουμε τη φράση: "Το 'Super' σε εκδοχή ταινίας ξεκινάει.

                                             

Ο δημιουργός του Dragon Ball, Akira Toriyama, θα είναι υπεύθυνος για το σενάριο, καθώς και για το σχεδιασμό των χαρακτήρων. Ο Tatsuya Nagamine θα βρίσκεται στο ρόλο του σκηνοθέτη της ταινίας, ο Naohiro Shintani στη σκηνοθεσία του animation και ο Kazuo Ogura στην καλλιτεχνική σκηνοθεσία.

Ο Toriyama σχολίασε τα εξής σχετικά με την ταινία:

  • Η Dragon Ball Super ταινία είναι η επόμενη ιστορία μετά από αυτή που προβάλλεται τώρα στην τηλεοπτικη anime σειρά. Η ιστορία λαμβάνει μέρος μετά το τέλος του Tournament of Power, όπου η μοίρα του σύμπαντος βρισκόταν σε κίνδυνο, όπως επίσης και στη μικρή περίοδο ηρεμίας που ακολουθεί. Θα δώσει μερικές άγραφες λεπτομέρειες για τους Saiyans και τον Frieza, καθώς και για έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που αναμένεται καιρό να τον ξεπεράσουν, και νομίζω ότι θα είναι μια αρκετά ευχάριστη ιστορία.
  • Από την ταινία του 2013, Battle Of Gods και την τελευταία ταινία Resurrection 'F', μέχρι στην τωρινή ταινία, έγραφα με προσοχή και είχα την ευχαρίστηση να σχεδιάζω πολλά σχέδια και τα συναφή. Είμαι στην πραγματικότητα πολυάσχολος ως συνήθως, αλλά από τη στιγμή που δεν έχω να κάνω κάποια σειρά, έχω το χρόνο να σκέφτομαι για το anime, το οποίο συνήθιζε να είναι εκτός του δικού μου ελέγχου. Οπότε περιμένετε το με ανυπομονησία.
  • Εν τω μεταξύ, η τηλεοπτική anime σειρά έχει τελειώσει για την ώρα, όμως το δημοφιλές manga του Toyotaro (το οποίο έχει 5 τόμους) ακόμα συνεχίζεται. Νομίζω ότι θα έχει διαφορετικές εξελίξεις από την τηλεοπτική anime σειρά και την ταινία, οπότε περιμένετε το με ανυπομονησία. Εγώ πάντως αυτό θα κάνω.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί η Masako Nozawa, η φωνή του Son Goku.

 

Πηγή: dbmovie-20th.com, animenewsnetwork.com