Το DRAGON BALL FIGHTER Z κυκλοφορεί Ιανουάριο

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του DRAGON BALL FIGHTER Z από τη Bandai Namco Entertainment επιβεβαιώθηκε. Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου 2018 για τις κονσόλες Xbox One, PlayStation4 και PC.

dz

Μετά την επιτυχία της σειράς Xenoverse, ήρθε η ώρα για ένα νέο κλασικό παιχνίδι 2D Dragon Ball για τις κονσόλες αυτής της γενιάς. Οι αγώνες έχουν να κάνουν με στρατηγική. Και οι μάχες στο DRAGON BALL FighterZ γίνονται όλο και πιο στρατηγικές με την άφιξη των 2 νέων μαχητών, Nappa και Captain Ginyu

dzStory_Mode_-_Link_System_2_1508513988

Το Story Mode θα εκπλήξει και θα ευχαριστήσει όλους τους φανς με το LINK System, το οποίο τους επιτρέπει να ενσωματώνουν διαφορετικούς χαρακτήρες, να μοιράζονται το μυαλό τους, ακόμη και να συζητούν μεταξύ τους ενώ ζουν στο ίδιο σώμα. Ο χάρτης του story mode ένα νέο μέρος για μια κίνηση τακτικής, καθώς οι παίκτες θα έχουν διαφορετικές επιλογές για τον επόμενο προορισμό τους. Αυτή η στρατηγική επιλογή θα έχει αντίκτυπο στις αγωνιστικές τους ικανότητες σε μελλοντικές μάχες! 

dzFight_enemies_with_high_EXP_1508513984

Εκτός από την κανονική έκδοση του παιχνιδιού, θα κυκλοφορήσουν άλλες δύο, οι οποίες είναι το DRAGON BALL FIGHTERZ - FighterZ Edition (περιλαμβάνει Pass FighterZ, το οποίο προσθέτει 8 νέους χαρακτήρες) και το DRAGON BALL FIGHTERZ - Ultimate Edition (περιλαμβάνει Voice Pack και Anime Music pack). Το Anime pack θα περιλαμβάνει 11 τραγούδια από το anime. 

 

Πηγή: BANDAI NAMCO Entertainment Europe