Διμερής ταινία Sailor Moon Eternal το 2020

Τρία χρόνια έχουν σχεδόν περάσει από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Sailor Moon Crystal. Όλοι θυμόμαστε την τελευταία σκηνή με την Usagi, το Mamoru και την Chibiusa να κοιτάζουν την έκλειψη ηλίου, όταν ξαφνικά ένα κουδούνισμα οδηγεί τα δύο κορίτσια να κοιτάξουν προς τα πίσω. Η σκηνή αυτή αποτελούσε υπόνοια της συνέχειας της σειράς στο Dream Arc, αλλιώς γνωστό ως Dead Moon arc. Επιτέλους, έφτασε ο καιρός να ακούσουμε νέα σχετικά με αυτό.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως "Usagi Special Birthday Party 2019", η Toei Animation ανακοίνωσε ότι η συνέχεια αυτή δεν θα επέλθει ως σειρά, αλλά ως δύο ταινίες, οι οποίες θα κάνουν την πρεμιέρα τους στην Ιαπωνία το 2020. Μάλιστα, η προαναφερθέντα ξεκίνησε να προβάλει το παρακάτω βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτει ότι το project αυτό θα ονομάζεται Bishoujo Senshi Sailor Moon Eternal (στα αγγλικά Pretty Guardians Sailor Moon Eternal: The Movie).

 

 

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν αρκούσε για να χορτάσει η όρεξη μας για πληροφορίες και η Toei δεν μας άφησε παραπονεμένους. Η Chiaki Kon, σκηνοθέτης του τρίτου κύκλου της σειράς Sailor Moon Crystal επιστρέφει για να αναλάβει τη σκηνοθεσία και των δύο ταινιών. Υπεύθυνη για το σχεδιασμό των χαρακτήρων θα είναι η Kazuko Tadano, η οποία αξίζει να αναφέρουμε ότι είχε τον ίδιο ρόλο στις σειρές Sailor Moon και Sailor Moon R, καθώς και στην ταινία Sailor Moon R. Το σενάριο έχει αναλάβει ο Kazuyuki Fudeyasu, υπεύθυνος για τη συγγραφή σεναρίων anime όπως JoJo's Bizarre Adventure, Claymore και Strawberry Panic. Φυσικά, την επίβλεψη του project αναλαμβάνει η mangaka της Sailor Moon, Naoko Takeuchi.

Όσον αφορά τους ανθρώπους που θα χαρίσουν τις φωνές τους στους αγαπημένους μας χαρακτήρες, έχουμε την επιστροφή των έξι κυριότερων Sailor Scouts. Συγκεκριμένα:

⦁    Η Kotono Mitsuishi ως Usagi Tsukino (Sailor Moon)

⦁    Η Hisako Kanemoto ως Ami Mizuno (Sailor Mercury)

⦁    Η Rina Satou ως Rei Hino (Sailor Mars)

⦁    Η Ami Koshimizu ως Makoto Kino (Sailor Jupiter)

⦁    Η Shizuka Itou ως Minako Aino (Sailor Venus)

⦁    Η Misato Fukuen ως Chibiusa (Sailor Chibi Moon)

 

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται στο μέλλον. Και μόνο η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της αγαπημένης μας ηρωίδας έχει αναστατώσει κόσμο και κοσμάκη. Όσοι είχαμε δει την παλιά anime σειρά ή έχουμε διαβάσει το manga, γνωρίζουμε σε μέσες άκρες τι θα ακολουθήσει και είμαστε έτοιμοι. Τα μεγάλα ερωτήματα είναι τρία: 

⦁    Ποιοι θα χαρίσουν τις φωνές τους στο Helios και στη βασίλισσα Nehelenia;

⦁    Η υπόθεση των ταινιών θα ακολουθήσει τη ροή του manga όπως και η σειρά, ή θα  κινηθεί προς μονοπάτια παρόμοια με την παλιά σειρά;

⦁    Πόσα δάκρυα θα χύσουμε πάλι;

 

Ένας χρόνος μένει για να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα, υπομονή λοιπόν.

 

 

Πηγή: animenewsnetwork.com