Έρχεται το DIGIMON STORY: CYBER SLEUTH - HACKER’S MEMORY

Η BANDAI NAMCO Entertainment Europe επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του DIGIMON STORY: CYBER SLEUTH - HACKER'S MEMORY στις 19 Ιανουαρίου 2018. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο φυσικά και ψηφιακά για το PlayStation®4 και ψηφιακά μόνο για το PlayStation Vita. 

 

Σύγχυση κυριαρχεί από την κατάρρευση του τοίχου ανάμεσα στις πραγματικές και τις ψηφιακές διαστάσεις. Τα Digimon είναι τώρα στον πραγματικό κόσμο και η ομάδα Hudie φαίνεται να έχει ενημερωθεί για αυτό το χάος. Πώς το ξέρουν; Έχουν κάποια ανάμειξη; Η Yuuko Kamishiro και η Kyoko Kuremi έρχονται στο προσκήνιο. Η Yuuko είναι κόρη του Satoru Kamishiro, πρώην προέδρου της εταιρίας Kamishiro Enterprise of EDEN, ο οποίος όπως φαίνεται αυτοκτόνησε. Η ίδια έχει κάποιες αμφιβολίες για τον κηδεμόνα της, Rie Kishibe, καθώς τον υποπτεύεται να έχει κάποια σύνδεση με το θάνατο του πατέρα της και τα παράξενα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο. Έτσι, αποφάσισε να συμμετάσχει στην ομάδα Hudie για να ερευνήσει τους δραπέτες χάκερς. Η Kyoko είναι επίσης μυστηριώδης, ως ιδιωτικός ντετέκτιβ ειδικευμένος σε περιπτώσεις που σχετίζονται με τον κυβερνοχώρο, φτάνει συχνά στην περιοχή πριν από τον ήρωα όταν ερευνά. Αυτό είναι εκπληκτικό...

Προκειμένου να βρεθεί η αλήθεια πίσω από αυτά τα παράξενα γεγονότα, η “Hacker’s Memory” μπορεί να συγκεντρωθεί. Αυτές οι "μνήμες" είναι γεμάτες από πληροφορίες και δεδομένα. Θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο να γνωρίσετε την άλλη πλευρά διαφορετικών χαρακτήρων και να συλλέξετε ανταμοιβές! 

Digimon_22_1508832029

Digimon_3_1508832016

Digimon_6_1508832020

Hu_Die_Memory_3_04_1508832035

 

Πηγή: BANDAI NAMCO Entertainment Europe