Διαγωνισμός One Piece: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας;

από την Θεοδώρα Π. 


3

Το πασίγνωστο manga One Piece που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1997, έφτασε επιτέλους τα 1000 chapters στις 4 Ιανουαρίου! Μιας και ψηφίστηκε ως το πιο δημοφιλές manga στην Ιαπωνία, αποφάσισε να κάνει μερικές εκπλήξεις στους αναγνώστες του.

Μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, τα πρώτα 71 volumes του One Piece ήταν διαθέσιμα online δωρεάν στην Ιαπωνία, έργο 16 χρόνων. Φτιάχτηκε, επιπλέον, ένα όμορφο βίντεο όπου δείχνει τον κόσμο να μεγαλώνει μέσω του One Piece, να εμπνέεται από αυτό και να το απολαμβάνει καθώς το διαβάζει.

Παρακάτω μπορείτε να το δείτε κι εσείς, μόνο σιγουρευτείτε ότι έχετε ενεργοποιημένους τους αγγλικούς υπότιτλους.

 

Επίσης, ξεκίνησε ο 1ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Αγαπημένων Χαρακτήρων του One Piece, o οποίος τρέχει από τις 3 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Πάνω από 1000 χαρακτήρες έχουν περάσει και δημιουργηθεί από τα χέρια του Oda, ποιοι όμως είναι οι 100 πιο αγαπημένοι του κοινού; Ο κόσμος μπορεί να διαλέξει τους αγαπημένους του ήρωες ανάμεσα σε 1174, οι οποίοι εμφανίζονται μέχρι και το τέλος του volume 97. Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή προς τους παγκόσμιους φανς του franchise, οπότε μπορούμε να ψηφίσουμε και εμείς από την Ελλάδα.

 

To website που δημιουργήθηκε για την καταχώρηση ψήφων είναι στα ιαπωνικά, κινέζικα και αγγλικά, ενώ είναι επίσης διαθέσιμη η αποστολή ψήφων μέσω ταχυδρομείου. Καθένας μπορεί να ψηφίζει 1 φορά κάθε μέρα, μέχρι τα μεσάνυχτα της 28 Φεβρουαρίου (ώρα Ιαπωνίας).

Κατά τη διαδικασία ψηφοφορίας, ο χρήστης μπορεί είτε να ψάξει στο πεδίο αναζήτησης το όνομα του επιθυμητού του χαρακτήρα, είτε να τον βρει μέσω του arc που συμμετέχει. Ειδικά το τελευταίο νομίζω θα διευκολύνει πολλούς που δε θυμούνται πώς ακριβώς γράφεται ο εκάστοτε ήρωας! Η ψηφοφορία δίνει επίσης και φιγούρες AR για να παίξετε μέσω κινητού. 

1            2

Ο ιστότοπος διαθέτει, επίσης, μια ενότητα World Hot Characters που δείχνει τις καθημερινές ψήφους ανά τον κόσμο, ώστε να μπορούμε να παρακολουθήσουμε την κατάσταση των αγαπημένων μας. Όμως, ο μόνος τρόπος να τους βοηθήσουμε να κερδίσουν είναι να ψηφίζουμε κάθε μέρα, και θα δούμε ποιος θα βγει νικητής όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του WT100 το Μάιο. Στην Ευρώπη μέχρι στιγμής, την πρωτιά κατέχει η Boa Hanckok, ενώ στην Ιαπωνία είναι ο Roronoa Zoro.

Εσείς ποιους χαρακτήρες θέλετε να δείτε στο Top 100;

 

 

Πηγές: onepiecewt100, soranews24