Διαφήμιση της Nike με άρωμα Anime και Ιαπωνίας

από τον Τάσο Νταπαντά


Eίναι γνωστό πως εδώ και χρόνια η Nike εντυπωσιάζει με τις διαφημίσεις της καθώς συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. 

Στο νέο διαφημιστικό spot, η γνωστή εταιρία έχει δημιουργήσει ένα Footballverse όπου θα δούμε ποδοσφαιριστές του παρόντος, όπως Mbappe, Van Djik, Cristiano Ronaldo, να συναντούν θρύλους του παρελθόντος, όπως Ronaldo, Edgar DavidsRonaldinho, αστέρες του γυναικείου ποδοσφαίρου, όπως η Alex Morgan, η Lindsay Horan και μέσα σε όλα αυτά ο Gouenji Shuuya να κλέβει την παράσταση. 


Πραγματοποιεί την ειδική τεχνική με τίτλο Bakunetsu Storm, αφήνοντας έκπληκτους τους δημοφιλείς ποδοσφαιριστές. Αποβάλεται, όμως, με κόκκινη κάρτα καθώς δεν επιτρέπονται οι φανταστικοί χαρακτήρες.

oALLIJdd_400x400

Για τους περισσότερους θα φανεί ως ένα απλό κινούμενο σχέδιο. Εμείς χαιρόμαστε που η Nike δίνει χώρο στα Anime, δείχνοντας ότι είναι πολύ δημοφιλή σε όλον το κόσμο.

Στο ίδιο βίντεο βλέπουμε το "φαινόμενο" Ρονάλντο κάπου στην Ιαπωνία να ετοιμάζεται να φάει Sushi. Mέχρι που τον απορροφά το Footbalverse.

Στο 01:41 βλέπουμε τον Ρονάλντο στην Ιαπωνία ενώ στο 03:04 εμφανίζεται ο Gouenji Shuuya!
Δείτε το spot εδω:

 

 

 

Πηγή: footballverse.nike.com