Ακυρώθηκε η παγκόσμια περιοδεία των Crossfaith

από τη Μαίρη Παπαπούλιου


crossfaith-group-live-2022-750x400

Μια ξαφνική ανακοίνωση δημοσίευσαν οι Crossfaith προς έκπληξη όλων των φανς, καθώς αναστέλλονται άμεσα όλες οι δραστηριότητες του συγκροτήματος που σχετίζονται με συναυλίες και περιοδείες. Η παγκόσμια περιοδεία είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα διαρκούσε έως τον Δεκέμβριο.

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρθηκε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση, παρά μόνο ότι «οι Crossfaith βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε μια κατάσταση όπου είναι δύσκολο για το συγκρότημα να συνεχίσει τις ζωντανές εμφανίσεις του». Στόχος είναι να συνεχίσουν τις ζωντανές δραστηριότητες με μια περιοδεία το 2023, αλλά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν κάτι ακόμα.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας στους Crossfaith.

Αυτή είναι μια ξαφνική ανακοίνωση, αλλά αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου είναι δύσκολο για το συγκρότημα να συνεχίσει τις ζωντανές εμφανίσεις και μετά από πολλές συζητήσεις, καταλήξαμε στην απόφαση να αναστείλουμε τα live και τις περιοδείες μας προς το παρόν.

Ως εκ τούτου, η επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία θα ακυρωθεί και θα προσπαθήσουμε να σχεδιάσουμε μια άλλη περιοδεία, ελπίζουμε, το 2023.

Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την ανησυχία και την ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει στους θαυμαστές μας και σε όλους όσους ανυπομονούσαν για τις παραστάσεις μας.

Στο μεταξύ, οι επιστροφές χρημάτων για εισιτήρια και VIP θα γίνονται αυτόματα με τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.

Αν και δεν έχουμε καμία προοπτική για επανέναρξη των ζωντανών εμφανίσεων μέχρι στιγμής. Θα ανακοινώσουμε νέα σχέδια για επιστροφή το συντομότερο δυνατό.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Θα επιστρέψουμε.

 

 

Πηγή: jrocknews.com