4 Χρόνια Greek Otaku Radio

H μεγάλη στιγμή έφτασε!

To Greek Otaku Radio κλείνει τα 4 χρόνια λειτουργίας του.

4 χρόνια προσφοράς στην Anime κοινότητα μέσα από προώθηση εκδηλώσεων ομάδων του χώρου, προώθηση δραστηριοτήτων που αφορούν την αγαπημένη μας κουλτούρα των Anime & Manga, προώθηση επαγγελματιών και φυσικά η ένωση ανθρώπων του χώρου που τους έφερε προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες στο σήμερα που έχουν φτάσει.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 4 χρόνια λειτουργίας μας σε ένα μοναδικό πάρτυ Live εκπομπών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου στο House Of Games στο Αιγάλεω.

Οι παραγωγοί του Goradio.gr θα βρίσκονται εκεί από τις 5 μ.μ. σε μία εναλλαγή εκπομπών, να τους γνωρίσετε από κοντά και να σας διασκεδάσουν με τον τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν.

Κληρώσεις με πολλά δώρα θα σας περιμένουν. Η κλήρωση θα γίνει με τη διαδικασία των λαχνών. Έναν λαχνό με την παραγγελία σας από το μαγαζί και δυνατότητα απόκτησης επιπλέον λαχνών από το χώρο του event.

Τα μεγάλα δώρα του πάρτυ θα είναι ένα XBOX ONE με το παιχνίδι Naruto Ninja Storm 4 προσφορά της Bandai Namco Entertainment - Hellas και το νέο Nintendo NES Classic.

Ανά μία ώρα, στο τέλος κάθε εκπομπής θα γίνεται κλήρωση με πολλά δωράκια που μας έρχονται από το AnimeHouse.

H Cosplay Corp σας ετοιμάζει τα δικά της δώρα που θα ανακοινωθούν στον τοίχο του event.

Περισσότερες εκπλήξεις έρχονται στην πορεία!

Στο χώρο θα βρίσκεται και η ομάδα των Invisible Raptors (Παλιά Anime - Καρτούν & Συλλεκτικά Παιχνίδια) που θα μας δώσουν την ευκαιρία να παίξουμε αγαπημένα μας Anime παιχνίδια όπως το Beyblade, B-Daman και άλλα πολλά.

 

Χορηγοί του Event

AnimeHousehttp://www.animehouse.gr/

Bandai Namco Entertainment - Hellas

Cosplay Corp - http://www.cosplaycorp.com/

Beotaku - https://beotaku.eu/

 

Yποστηρικτές
Λατρεύω και εγώ τα anime (manga)! <3

Invisible Raptors (Παλιά Άνιμε - Καρτούν & Συλλεκτικά Παιχνίδια)

Mecha No Anime Greek Team

Greek Beybladers

16836679_1267235006697227_4765226099942403145_o