Χρυσούλα Λογοθέτη (Gee Kazekage)

Η Χρυσούλα, η αλλιώς ''Gee'' όπως της αρέσει να την αποκαλούν, γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1997, είναι ένα τρελό ''Ταυράκι'' με ασταμάτητη όρεξη και επιμονή!

Η πρώτη της επαφή στον χώρο των Anime ήταν το 2011 όπου και πήγε για πρώτη φορά σε Cosplay Party και ξάφνου ερωτεύτηκε την Ανατολική χώρα Ιαπωνία! Τα Anime, τα Video Games και η μουσική τη γέμισαν με άφθονα συναισθήματα χαράς! Δεν έχασε χρόνο, γιατί έπρεπε να βρει έναν τρόπο να μοιραστεί αυτόν τον έρωτα με τον έξω κόσμο! Γι’ αυτό λοιπόν δημιούργησε τη δική της ομάδα τους Glc Sekai, με τους οποίους διοργάνωνε Cosplay Parties! Κάπου στην πορεία του ταξιδιού των Glc Sekai, γνώρισε τον Πρόεδρο του Greek Otaku Radio,Τάσο Νταπαντά! Ένωσαν τις δυνάμεις τους για κάποιο διάστημα και πραγματοποίησαν αξέχαστα events! Το party, όμως, και ο χαβαλές σταμάτησε για τη Χρυσούλα μόλις τελείωσε το λύκειο και άρχιζε να χτίζει την καριέρα της! Σπούδασε Μαγειρική και αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ένα εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία! Η ζέστη, η πίεση και το κάψιμο της κουζίνας δεν είναι το μόνο της βίτσιο! Δεν άντεξε άλλο να μένει μακριά από τον ερωτά της, γι’ αυτό επέστρεψε δυναμικά να ξαναμοιραστεί μαζί μας την άλλη της αρρώστια! Αυτή την απαγορευμένη αγάπη, η οποία αποκαλείται Yaoi!

Ναι, η Χρυσούλα δηλώνει περήφανη Fujoshi (σάπιο κορίτσι) που εξτασιάζεται κάθε φορά που 2 άντρες έχουν ερωτικές συμπτύξεις!

Το Yaoi Corner είναι το κομμάτι της στο Greek Otaku Radio, όπου εκεί πλέον θα λιώσει η καρδούλα μας, θα ματώσει η μυτούλα μας και θα αναπτύξουμε πολλά θέματα συζήτησης πάνω στα τρυφερά Yaoi!

40078443_2078434198856269_8797416357466472448_n