Χρήστος Αφρουδάκης (Panda-san)

Είναι από τη θρυλική γενιά του '94 και μένει στην Αθήνα. Από μικρός ξεκίνησε πολλά σπορ με κυριότερα το Shōtōkan Karate και το μπάσκετ, τα οποία συνέχισε και για 10 χρόνια περίπου. Λατρεύει κάθε είδους εξωτερική δραστηριότητα, άπειρες ταινίες, καθώς και σχεδόν όλα τα ζώα που ξέρει και μπορεί να τύχει να συναντήσει.

Στην περίοδο του δημοτικού ξεκίνησαν 3 μεγάλες αγάπες: 1η ήταν η μουσική, με τη heavy metal ως πρώτη επαφή, 2η τα videoπαιχνίδια (Game Boy classic - Playstation 1 era) και η 3η ήταν οι γλώσσες διάφορων χωρών. Συγκεκριμένα, ξεκινώντας με τα αγγλικά στα οποία έχει μεγάλη αγάπη, ξεκίνησε ένα μεγάλο ενδιαφέρον για τις γλώσσες και για τους διαφορετικούς πολιτισμούς που αντιπροσωπεύουν.

Στα χρόνια του γυμνασίου ήρθε σε επαφή με τα anime, με πρώτο το One Piece(<3) και από εκεί και μετα δεν υπήρχε γυρισμός. Ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε και το Japanese voice acting, το οποίο δεν είχε ξανακούσει και τον συνεπήρε με τον καινούργιο κόσμο που άνοιξε. Πλέον, κάνει μαθήματα Ιαπωνικών εδώ και χρόνια και η αγάπη του για αυτόν τον κόσμο δεν εχει μειωθεί στο ελάχιστο.

(έχει και μια γάτα, είναι καλή όταν θέλει, 9/10)

Top 5 anime: One Piece, Danshi Kōkōsei no Nichijou, HxH, Diamond no Ace, Bleach

Top 5 games: FFX, Metal Gear Solid 2, Dynasty Warriors 4, Kingdom Hearts 2, Burnout 3

Favourite Seiyuu: Sugita Tomokazu, Hayami Shō, Ono Daisuke 

Bio Pic