Τάσος Νταπαντάς

Γεννημένος 26 Ιανουαρίου 1988 από μικρός είχε μέσα του το μικρόβιο του μικροφώνου. H τηλεόραση στα παιδικά του χρόνια ήταν το φάρμακο του καθώς τότε υπήρχε μια τεράστια ποικιλία από παιδικές εκπομπές αλλά και κινούμενα σχέδια να δει κανείς. Όνειρο του να κάνει μία εκπομπή τύπου Disney Club στην τηλεόραση.
Έχει ζήσει σε 4 περιοχές μέχρι τώρα. Βριλλήσια, Χαλάνδρι, Μενίδι και τώρα στη Δάφνη.
Τα πρώτα του ραδιοφωνικά βήματα τα ξεκίνησε στα 19 του χρόνια κάνοντας ανεξάρτητες εκπομπές. 1ος του επαγγελματικός σταθμός αποτελεί το Involved Radio όπου μπήκε σε διαφορετικά μονοπάτια. Μέσα από τα πολύ επιτυχημένα project του "Οδός Ερωτευμένων" και "Hakuna Matata" έγινε γνωστός και αγαπητός προς τον κόσμο. Συνέχισε τη ραδιοφωνική του πορεία στο D.I.T. Radio με την εκπομπή "Αγάπη Είναι" η οποία γνώρισε επίσης μεγάλη επιτυχία. Για να φτάσουμε στο σήμερα που βρίσκεται στο Greek Otaku Radio (που αποτελεί ιδρυτικό μέλος του μαζί με τον Θεόδωρο Λοβέρδο και την Νατάσσα Διαβολίτση).
Έχει κάνει πολύ μεγάλες συνεντεύξεις με πολύ μεγάλα ονόματα όπως ο Sean Schemmel, o David J. Fielding, o Tomokazu Seki, o Yuki Ono, η Βούλα Κώστα κ.α. , παρουσιάσεις σε μεγάλα event, guest σε τηλεοπτικές εκπομπές και δεν σταματάει με τίποτα.
Στο Greek Otaku Radio ζει το όνειρο του και έχει ανοίξει φτερά για πολύ μεγάλα πράγματα.
Κατα τ' άλλα του αρέσουν τα games, το μπάσκετ και τα ταξίδια. Πιστεύει πολύ στους ανθρώπους ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Είναι Υδροχοός με οροσκόπο Ταύρο. Με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ασχολείται με το fandub, τραγουδάει στο μπάνιο και καμιά φορά έξω από αυτό και τρελαίνει κόσμο και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Αγαπημένα Αnime : Dragonball - Saber Rider - Kuroko No Basuke  

Αγαπημένοι Χαρακτήρες : Goku - Tetsuya Kuroko - Ryuzaki (L)