Σοφία Αγγελάκη

Γεννήθηκε 1η Μαίου του 1995, σπουδάζει στο τμήμα Μουσικών Σπουδών - ΕΚΠΑ και είναι στην κατεύθυνση Μουσική Ακουστική και Τεχνολογία Ήχου. 
Eπίσης έχει μια μεγάλη αγάπη για τη Disney και γενικότερα για τα κινούμενα σχέδια. Είναι επίσης λάτρης των soundtracks ταινιών, της επικής, της κέλτικης, της κλασσικής μουσικής και γενικά των instrumental. Η μουσική των ταινιών αυτών την ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς. Μπορεί να την ακούει όλο το 24ωρο! Δε τη βαριέται με τίποτα!

Πέρα από την μαγευτική μουσική και τα τραγούδια των ταινιών άρχισε να εστιάζει και στις υπέροχες φωνές των ατόμων που βρίσκονται πίσω από το μικρόφωνο, πίσω από κάθε χαρακτήρα. Όλοι έχουμε μια αγαπημένη φωνή που μόλις την ακούσουμε λέμε ‘’Ωχ! Αυτή τη φωνή την έχω ξανακούσει! ‘’ , ‘’ Πωω αυτή η φωνή του/της ... τη λατρεύω, έχει μια ιδιαίτερη χροιά ’’ κλπ. Μπορεί να δει μια ταινία μόνο και μόνο για να ακούσει τη φωνή που λαχταρά.
Την ακούτε λοιπόν κάθε Τετάρτη 21:00-22:00 στην εκπομπή Fairytale.

Αγαπημένες ταινίες : Μουλάν, Βαϊάνα, Ποκαχόντας, Πήτερ Παν, Η Χαμένη Ατλαντίδα, Πεντάμορφη και το Τέρας, Αλαντίν, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, Wonder Woman, Justice League κ.α.

Αγαπημένος χαρακτήρας: Μουλάν, Βαϊάνα, Κίντα, Wonder Woman

Αγαπημένοι μεταγλωττιστές/στριες: Αργύρης Παυλίδης, Βούλα Κώστα, Πέτρος Δαμουλής, Θανάσης Κουρλαμπάς,Σοφία Καψαμπέλη, Σοφία Παναηλίδου, Σπύρος Μπιμπίλας, Φώτης Πετρίδης, Ακίνδυνος Γκίκας, Άλεξ Παναγή, Ντίνος Σούτης  κ.α.

sofdia