Σοφία Αγγελάκη

Γεννήθηκε 1η Μαίου του 1995, σπουδάζει στο τμήμα Μουσικών Σπουδών - ΕΚΠΑ και είναι στην κατεύθυνση Μουσική Ακουστική και Τεχνολογία Ήχου. 
Η αγάπη της για τη Disney και γενικότερα για τα κινούμενα σχέδια ξεκίνησε από τότε που θυμάται τον εαυτό της, να είναι μικρό παιδί και να μιμείται χαρακτήρες από τις αγαπημένες της ταινίες! Η μουσική των ταινιών αυτών την ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς. Μπορεί να την ακούει όλο το 24ωρο! Δε τη βαριέται με τίποτα!
Πέρα από την μαγευτική μουσική και τα τραγούδια των ταινιών άρχισε να εστιάζει και στις υπέροχες φωνές των ατόμων που βρίσκονται πίσω από το μικρόφωνο, πίσω από κάθε χαρακτήρα. Όλοι έχουμε μια αγαπημένη φωνή που μόλις την ακούσουμε λέμε ‘’ Ωχ! Αυτή τη φωνή την έχω ξανακούσει! ‘’ , ‘’ Πωω αυτή η φωνή του/της ... τη λατρεύω, έχει μια ιδιαίτερη χροιά ’’ κλπ. Μπορεί να δει μια ταινία μόνο και μόνο για να ακούσει τη φωνή που λαχταρά.

Αγαπημένες ταινίες της Disney: Μουλάν, Βαϊάνα, Ποκαχόντας, Πήτερ Παν, Η Χαμένη Ατλαντίδα, Πεντάμορφη και το Τέρας, Αλαντίν, Ψάχνοντας το Νέμο, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, .....άμα συνεχίσω θα τις γράψω όλες ^_^ (Η κάθε μία είναι μοναδική)

Αγαπημένος χαρακτήρας: Μουλάν, Βαϊάνα, Κίντα

Αγαπημένοι μεταγλωττιστές/στριες: Αργύρης Παυλίδης, Βούλα Κώστα, Πέτρος Δαμουλής, Θανάσης Κουρλαμπάς,Σοφία Καψαμπέλη, Σοφία Παναηλίδου, Σπύρος Μπιμπίλας, Φώτης Πετρίδης, Ακίνδυνος Γκίκας, Άλεξ Παναγή, Ντίνος Σούτης  κ.α.

13230093_1766786553553697_3729597979852620023_n