Πασχάλης Τασούδης

Είμαι ο Πασχάλης Τασούδης, γεννημένος 26/04/1991, κατοικώ και ζω στην Θεσσαλονίκη! Ζώδιο Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Ιωαννίνων, δουλεύω σε σε ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη και αυτή τη στιγμή σπουδάζω Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γενικότερα η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από το επάγγελμα μου και καταναλώνω πολλές ώρες της ημέρας στο να συζητώ και να ψάχνω διάφορα θέματα τα οποία αφορούν το Νοσηλευτικό επάγγελμα!

Ονειρική πόλη για να ζήσω εννοείται τα Ιωάννινα! Νομίζω είμαι ο μόνος Θεσσαλονικιός που δεν του αρέσει η πόλη του (χαχαχα)

Πίνω 4 καφέδες την ημέρα και δεν μπορώ χωρίς αυτούς. Λατρεύω την φωτογραφία και μου αρέσει να απαθανατίζω την κάθε στιγμή. Οι αναμνήσεις είναι ότι καλύτερο!

Είμαι κλασικός 90’s τύπος, μεγάλωσα με ό,τι cartoon είχε η τηλεόραση και δεν έχανα ποτέ επεισόδια. Είχα ό,τι Power Rangers παιχνίδι κυκλοφορούσε. Το κόλλημα μου με τους Power Rangers ήταν τόσο μεγάλο από μικρός που ακόμα και τώρα συγγενείς και γνωστοί με φωνάζουν χιουμοριστικά o Power Ranger! (χαχαχα)

Στον κόσμο των anime και της Ιαπωνικής κουλτούρας με μύησαν οι αγαπημένες αδερφές Ιμπρισίμη (Νάντια και Αννέτα) κοντά στο 2008 αν δεν κάνω λάθος!

Ελεύθερος χρόνος: Φίλοι, ΜΟΝΟ Καφές, Αμερικάνικες σειρές, Anime, Super Hero Series

Μουσική: Κατά κύριο λόγο αμερικάνικο 60’s, 70’s, 80’s, ΚαψούροΕλληνικό, J pop/rock και K pop 

Αγαπημένοι Toku Ήρωες: 

  • Kamen Rider:  Drive, Ghost, Ex-Aid, Kiva, Decade, Necrom, DiEND, Saga, 
  • Super Sentai : Gosei Sentai Dairanger, Kaizoku Sentai Gokaiger, Tikumei Sentai Go-Busters, Zyuden Sentai Kyoryuger, Uchu Sentai Kyuranger

Αγαπημένα anime: D Gray Man, Digimon Adventure, Dragon Ball, Sailor Moon, Shaman King

Αγαπημένοι Χαρακτήρες: Allen Walker, Lavi, Kamen Rider Drive, Sailor Neptune, Light Yagami, Gohan, Sanji 

23146424_10159880395230001_1812954231_n