Μυρτώ Σιάμου (Raiu)

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κυψέλη (04/04/1997 and still counting), η Μυρτώ είναι ένα αρκετά δημιουργικό και πολυάσχολο άτομο. Παρά το γεγονός ότι έχει τελειώσει Διοίκηση Τουρισμού, από μικρή ονειρευόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και να γίνει ηθοποιός.

Στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει βιβλία, ακούει μουσική και καίγεται με τις ώρες βλέποντας σειρές, ταινίες και βιντεάκια στο YouTube. Λέγεται πως σπάνια βλέπει το φως της ημέρας, καθώς προτιμάει να κάνει πράγματα τη νύχτα όταν η πόλη κοιμάται (κάποιοι λένε πως ίσως είναι βαμπίρ, αλλά κανείς δεν έζησε για να το αποδείξει). Παράλληλα με τα ενδιαφέροντά της, ασχολείται πολύ με τις απαγγελίες ποιημάτων και μονολόγων -στους τοίχους του σπιτιού της κατά κύριο λόγο- και με τη συγγραφή κειμένων και μονόπρακτων που κάποια στιγμή ελπίζει να δει στο σανίδι.

Έχει μεγάλη αγάπη για την ιστορία και την επιστήμη και είναι λάτρης της ασιατικής κουλτούρας, καθώς και των δεκαετιών ’40 και ’50. Φήμες λένε πως τα βράδια vibeάρει πίνοντας κόκκινο κρασί και ακούγοντας ιαπωνική pop των ‘80’s και κομμάτια swing ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας....του ’40.

Είναι επίσης μεγάλη λάτρης του καφέ, της μπύρας και του Tolkien universe και απλά μην κάνετε το λάθος να της πιάσετε κουβέντα για το τελευταίο, γιατί θα κάθετε να σας μιλάει με τους αιώνες χωρίς να βαρεθεί.

Αγαπημένα Anime: Banana Fish, Yu-Gi-Oh, Neon Genesis Evangelion, Promised Neverland

Αγαπημένα Manga: Tomie, Uzumaki, Parasyte, Hideout, Voices in the Dark

Αγαπημένη μουσική: Μπορεί να αρχίσει με Bach και να καταλήξει να ακούει Sabaton. In a nutshell, αν κάτι της αρέσει στο άκουσμα, το ακούει χωρίς περιορισμούς σε music genre.

125935668_3455347574554940_5065117027797043446_n