Κωνσταντίνος-Παύλος Φλώκος (Orack)

Στις 17 Ιουλίου του 1997, κάτι πολύ συνταρακτικό συνέβη. Σεισμός σημειώθηκε στην ενδοχώρα της Χιλής της κλίμακας των 4,3 Ρίχτερ. Α, έπισης τότε γεννήθηκε κι ο Κώστας.

Ο Κώστας, από μικρή ηλικία, είχε αγάπη για τα anime. Ξύπναγε από τα άγρια χαράματα για να προλάβει τα αγαπημένα του κινούμενα σχέδια στη τηλεόραση. Shaman King, Yugioh, Pokemon, Dragon Ball Z, την Νίκη και τις κάρτες της (Cardcaptor Sakura)... Μπορεί να μην γνώριζε τότε τι ακριβώς είναι τα anime, αλλά ήξερε ότι τον συνάρπαζαν και ότι είχαν κάτι το μοναδικό σε σχέση με τα υπόλοιπα 'παιδικά'.

Μεγάλωσε ο Κώστας όμως, και άρχισε να ασχολείται με διάφορα χόμπι. Ως τυπικός μεταλάς, κάθισε και έμαθε διάφορα όργανα μόνος του, συμπεριλαμβανομένων του μπάσου, της κλασσικής και ηλεκτρικής κιθάρας, του γιουκαλίλι και κάτι λίγα από πιάνο. Έχει συνθέσει μάλιστα και πληθώρα μουσικών κομματιών, υπό την ομπρέλα υπερβολικά πολλών ψευδωνύμων. Του αρέσει επίσης το gaming, και ασχολείται ανά διαστήματα με game collecting κάθε φύσης και κονσόλας, καθώς και λίγο game development.

Η μεγάλη του διαχρονική αγάπη όμως, αποδείχθηκε το youtube. Σε αυτόν τον ιστότοπο έχει δοκιμάσει πληθώρα πραγμάτων όπως let's plays, fandubs, αφηγήσεις, reviews... Και πιο πρόσφατα, από το 2018, μοιράζεται την αγάπη του για τον κόσμο των anime, μέσω του ελληνόφωνου καναλιού του 'OrackSighs'

Είναι αυθόρμητος, ενθουσιώδης και πάντα πρόθυμος να ακούσει ένα κακό λογοπαίγνιο.

Αγαπημένα Anime: Dragon Ball, Detroit Metal City, Jojo's Bizarre Adventure, Mob Psycho 100, Royal Tutor, Saiki Kusuo no Ψ-nan, Sora no Manimani

Αγαπημένοι χαρακτήρες: Lord Krauser (Detroit Metal City), Kurama (YuYu Hakusho), Abacchio (JJBA), Mob (MP100), Future Trunks (Dragon Ball) 

56578093_2223013714694726_8041063872087457792_o