Γιάννης Βασιλόπουλος

Ο Γιάννης Βασιλόπουλος γεννήθηκε στις 17 Μαΐου του 1995, φοιτεί στο τρίτο έτος του Α-ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ στο τμήμα φυσικοθεραπείας. Όπως κάποιοι γνωρίζουν ήταν η πρώτη του επιλογή, καθώς από μικρός εξέφραζε την επιθυμία του να γίνει φυσικοθεραπευτής διότι όπως πίστευε έκανε καλό μασάζ (και επιβεβαιώθηκε επάξια για αυτό). Από μικρός χαρακτηριζόταν ως ένα σκανταλιάρικο και ζωηρό παιδί κάποια από τα οποία στην πορεία της ζωής του άλλαξαν, αλλά και κάποια άλλα έμειναν όπως (το παιδί). Όσον αφορά τον κόσμο της Ιαπωνίας ασχολείται από το γυμνάσιο (τάξη μην ρωτήσετε), που λόγω του μεγάλου του αδερφού ξανάρχισε να βλέπει anime, να ακούει openings κλπ, όπου τουλάχιστον στον τομέα των anime δεν έχει σταματήσει μέχρι σήμερα.

Στην συνέχεια, εν έτη 2012 την εποχή που, όπως λέει και ο ίδιος το χρειαζόταν περισσότερο, ήρθε στην ζωή του η κορεάτικη πoπ ή ως γνωστόν k-pop. Θεωρείται από τους καμένους του είδους του καθώς τα αγαπημένα του female groups είναι οι : f(x) , 9muses και CLC , ενώ στα boy groups είναι οι : VIXX , EXO και οι Infinite.

Ως αγαπημένες ασχολίες ( θα έλεγε κανείς και πάθος) έχει τον χορό, καθώς χορεύει Bollywood ,Hip Hop και Salsa. Τέλος ως μελλοντικό στόχο έχει να ολοκληρώσει τις γνώσεις του στην κορεάτικη γλώσσα και -γιατί όχι- να γίνει μόνιμος κάτοικος αυτής της πολύ αγαπημένης χώρας που λέγεται ΚΟΡΕΑ. 

Αγαπημένα anime: one piece, fairy tail ,bleach, katekyo hitman reborn.

Αγαπημένοι χαρακτήρες: Trafalgar D. Water Law, Brook , Monkey D. Luffy, Chrome Dokuro, Byakuya Kuchiki.