Ειρήνη Δερμεντζή (Irene Kujo)

Η Ειρήνη γεννήθηκε στις 8/02/2003 και από τότε που άφησε την πρώτη της κραυγή στην ζωή, φρόντισε να την κρατήσει για την υπόλοιπη της ζωή. Με ένα χαμόγελο σαν του All Might!

Από μικρή είχε μια τρέλα με τις χειροτεχνίες και ανακαλύπτοντας τον κόσμο των Super Sentai, Kamen Riders και των anime από πολύ νωρίς, η αγάπη για την ιαπωνική κουλτούρα δεν έπαψε ποτέ. Στη συνέχεια, άρχισε το Cosplay το 2016 και μέχρι σήμερα δεν έχει πάψει να ασχολείται.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια, μια φίλη της πρότεινε τον σταθμό, στον οποίο εγώ και συ βρίσκεσαι τώρα, με το ψευδώνυμο RyokoBuns! Μερικοί από τον σταθμό σίγουρα την γνωρίζουν (φήμες λένε, ότι η RyokoBuns ακόμη ζει αναμεσά μας).

Άκουγε πάντα διάφορα είδη μουσικής και είναι hardcore fan της Visual Kei / Japanese Rock, με αγαπημένα συγκροτήματα τους: The GazettE, DIAURA, Deviloof, Nocturnal Bloodthirst, Xaa-Xaa και άλλα πολλά! (Αλλά δεν αρνείται την λατρεία της για τον Aoi από τους The GazettE)

Από μικρή, ακόμη και να όταν δεν είχε ανακαλύψει τα anime, ήθελε να πάει στην Ιαπωνία. Αλλά βέβαια, από τότε που άρχισε να μαθαίνει περισσότερο για την κουλτούρα της και για την ομορφιά αυτής της χώρας, η επιθυμία της έχει αναπτυχθεί σαν όνειρο ζωής.

Βέβαια ένα κρυφό ταλέντο που έχει και πάντα εκπλήσσει οποία άτομα γνωρίζει περί anime, είναι η δυνατότητα της στο voice acting! Αν και για μια σχετικά λεπτή φωνή, κάποιοι ακόμη εκπλήσσονται με το voice range της. Σίγουρα θα ασχοληθεί με το Voice Acting όταν θα έχει περισσότερο χρόνο!

Η Ειρήνη είναι στο κομμάτι των social media αυτή τη στιγμή, αλλά ποτέ δεν ξέρετε τι κρύβει το μέλλον!

 

Αγαπημένα anime: Black Butler, Tokyo Ghoul, Boku no Hero Academia, Haikyuu, Tokyo Revengers, Zankyu no Terror, Yuri on Ice.

Αγαπημένα animation studios: Wit Studios, Mappa Studios, Kyoto Animation

Αγαπημένοι Seiyuu: Junichi Suwabe, Yuichi Nakamura,

Αγαπημένοι χαρακτήρες: Ymir, Eren Jager, Jonathan Joestar, Guido Mista, Dio Brando, Hawks, Enji Todoroki (για το character development) και Katsuki Bakugou!

 

Μπορείτε επίσης να την ακολουθήσετε στα εξής social media:

Instagram: https://instagram.com/explosion.queen?utm_medium=copy_link

TikTok: https://vm.tiktok.com/ZM8khCHwb/