Διονυσία Λαμπαδαρίου (Yuki)

Η Διονυσία, ή Yuki όπως αρκετοί την γνωρίζουν, γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου το 1997. Από τότε κατοικεί στον Πειραιά. Είναι Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό και έχει ομάδα αίματος 0 αρνητικό. Η πιο μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική: μαθαίνει πιάνο, φωνητική, μπάσο, και το αγαπημένο της όργανο είναι φυσικά η ηλεκτρική κιθάρα. Σπουδάζει Μάρκετινγκ & Επικοινωνία στο ΟΠΑ, που ήταν και η πρώτη της επιλογή. Επίσης, της αρέσουν πολύ οι ξένες γλώσσες και η λογοτεχνία.

Γνώρισε και μαγεύτηκε από την Ιαπωνία στο γυμνάσιο, όταν αποφάσισε να παρακολουθήσει τη Sailor Moon από την αρχή. Το ένα έφερε το άλλο, και τελικά ανακάλυψε το Visual Kei και το J-Rock. Από τότε έχει ασχοληθεί με μεταφράσεις άρθρων και συνεντεύξεων καλλιτεχνών. Η γνωριμία της με την ιαπωνική μουσική την ώθησε μάλιστα να μάθει η ίδια μουσική, που όπως θεωρεί είναι η ομορφότερη γλώσσα.

Η Yuki κάνει εκπομπή με το όνομα Ongaku Box παρέα με την Linda. Είναι καινούργια στο χώρο του ραδιοφώνου, ωστόσο έχει πολλές ιδέες που ανυπομονεί να μοιραστεί μαζί σας. Βάζει τα δυνατά της σε ό,τι κάνει, είναι αισιόδοξη και λατρεύει τις προκλήσεις. 

Αγαπημένα anime: Bleach, Sailor Moon, Ouran High School Host Club, Death Note

Αγαπημένοι χαρακτήρες: Ichigo Kurosaki, Haruhi Fujihara, Tamaki Suoh, o Charizard του Ash, Yagami Light

Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Alice Nine, ONE OK ROCK, Dir En Grey, The Gazette, Miyavi, Sonata Arctica κ.ά

12434225_1105185992839613_529559187_n