Άννα Χριστάκη (Melane Darkholme)

Η Melane (της οποίας το κατά κόσμον όνομα δεν λέμε ποτέ) ξεκίνησε με την εκπομπή Dark Melodies όταν, ένα όμορφο απόγευμα του 2013, άρχισε να εκπέμπει το Greek Otaku Radio. Παράλληλα σπούδαζε Κοινωνιολογία, έγραφε μικρές φανταστικές ιστορίες και σχεδίαζε πλάσματα από τη φαντασία της...

Δεν σταματάει ποτέ να γράφει, κάνοντας πλέον προτάσεις για βιβλία και νέους συγγραφείς μέσα από μικρά άρθρα στη σελίδα του ραδιοφώνου. Έχει τελειώσει τις σπουδές της, οπότε μπορεί να ασχοληθεί με ένα από τα πολλά πράγματα που αγαπάει: τη μουσική. Με τα anime δεν τα πάει και τόσο καλά, όμως τις αρέσουν τα OST και, φυσικά, το voice acting! Manga διαβάζει, αρκεί να μην είναι vague το σχέδιο. Τα βιβλία τα λατρεύει, και ίσως μια μέρα γράψει ένα. Μόνο στη μουσική δεν βάζει όρια, ακούει σχεδόν τα πάντα. Η τελευταία μεγάλη της αγάπη είναι η αφήγηση μικρών ιστοριών κατά την ώρα της εκπομπής της, με θεματική κυρίως παραμυθένια.

Δεν έχει κάνει πολλά πράγματα στο GO Radio (ακόμη) και γενικά προτιμά να μένει στο παρασκήνιο. Αλλά ίσως και αυτό να αλλάζει σιγά-σιγά. 

22556122_10214545097289506_80830955_o